Salka Valkas håndlavede økologiske sæber bliver produceret i Danmark af de dejligste økologiske ingredienser.
Sæberne er håndlavet på Sæbeværkstedet i Karlslunde, som er ejet og drevet af ægteparret Lone og Henrik. Sæberne er fremstillet af økologisk jomfruolivenolie fra en lille prisbelønnet producent i Spanien. Samt økologisk palmeolie og økologisk kokosolie. Sæberne er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Dejlige, velgørende dufte opnås ved en nøje kombination af æteriske olier - planteessenser udvundet af blomst, stilk, bark eller rødder. Yderligere tilsættes sæberne rene naturmaterialer såsom urter, lavendelknopper, honning eller bivoks. Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.
Sæberne er banderoleret og pakket på beskyttet værksted i et biologisk nedbrydeligt plastfolie samt i genbrugspapir- og pap.
Det er med sand glæde, at vi hos Salka Valka kan tilbyde et herligt udvalg af økologiske sæber fra dette lille familieforetagende!
main preset #footer