Drenge strik

På lager

Drengestrik


strikkeopskrifter til drengetøj 0-8 år


299,95 DKK


Strik unikt kvalitetstøj til dine drenge!


Charlott har med Drengestrik samlet moderne og praktiske opskrifter på drengetøj til alle lejligheder for drenge i alderen 0-8 år. Strik for eksempel smarte cardiganer og sweatre, søde huer, varme bodyer og knæbukser til dine drenge.

 


I bogen er der flotte, farverige billeder, så det er ikke svært at blive inspireret. Derudover er bogen fyldt med tips om strikkefasthed, tips særligt til nybegyndere, en raglanskole samt hjælp til valg og opbevaring/behandling af garn.

 


Tip til garderoben:

Synes du, det er sværere at finde fint tøj til drenge end til piger? At udvalget i butikkerne er mindre og dårligere? I Drengestrik finder man blandt andet forfatteren Charlott Pettersens tip til drengegarderoben. Hun fremhæver neutrale farver og enkle snit. 

 


Drengetøjet i butikkerne er ofte ´sejt´ og ´råt´, hvilket betyder mange print og farver på samme stykke tøj. Hvis man køber ensfarvede bluser og bukser til basisgarderoben, er det meget nemmere at få tøjet til at matche (du kan forhandle med ungerne. Måske kan de få ´Spiderman´ på undertøjet eller sengetøjet i stedet for på alt tøjet?)
299,00 kr