Betingelser & Vilkår

Du kan betale med Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Measto, MobilePay og bankoverførsel i vores Netshop.

Vores bank er Danske Bank:
reg.nr. 3565
kontornr. 3565537512.
Ved udlandsbetaling:
IBAN: DK2830003565537512
SWIFT:DABADKKK
Dankort   Visa   VISA Elecron

Mastercard   Meastro   MobilePay


Dankort betaling er gratis men ved andre betalingskort beregnes der gebyr under indtastning af kortoplysninger. Ved MobilePay betaling tager vi 1 krone i gebyr.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte i krypteret form (SSL) som det kun er dig og kortindøseren kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort, kreditkort og mobilepay betaling trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra SalkaValka.

Returnering af varer fra Salkavalka´s webshop

Skulle du fortryde dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af din ordre i webshoppen, til at returnere den til os. Du kan vælge, at sende den med fragtfirma  til vores Butik eller komme personligt med varen.

Hvis du mod forventning har modtaget en forkert fremsendt vare fra os, bedes du kontakte os, inden du sender retur. 

Hvis du returnere ved at nægte modtagelse af pakken, eller undlader at afhente pakken hos GLS eller Postnord, fratrækker vi kr. 50,- fra returbeløbet. 

Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som ved modtagelsen. 

Meddeler kunden SalkaValka, at kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler SalkaValka det modtagne beløb, inklusiv portoudgiften ved køb af din vare.

Der kan gå op 7 dage med behandling af din returvare, fra den er modtaget på vores lager.  I travle perioder kan der dog gå op til 14 dage. 

Ved returnering bedes du sende varen med track and trace Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også  aflevere den personligt på adressen Algade 46 4500 Nykøbing sj. Ring evt. 2221-4500 for at tjekke åbningstider. Du betaler selv for retur forsendelsesomkostninger.

Ved ønske om ombytning til anden vare, skal du selv foretage en ny bestilling på webshoppen. Du skal selv stå for returomkostningerne. 

Returadresse: 

salkavalka Algade 46  4500 Nykøbing Sj.
OBS: Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshops o.lign - alt skal leveres på vores adresse. 

Hvis du sender pakken fra et land udenfor EU er det vigtigt, at du skriver vores CVR nummer (30288947) udenpå pakken, samt noterer at det er retur-varer. Ellers bliver pakken pålagt told og vil blive returneret til dig af det danske toldvæsen. 

LEVERINGS TID

Ordrer sendes som udgangspunkt, den førstkommende hverdag. såfremt den er indgået senest kl. 14 på en hverdag. Undtagelsen kan være, hvis varen befinder sig i vores butik og først kan afhentes dér næste hverdag. I travle perioder,feks højtider, kan der forekomme mindre forsinkelser  eller evt pga. ferie eller sygdom.

Ved forsendelse via Post Nord er den forventet leveringstid 2-6 dage. Fragtomkostningerne er DKK 85 ved omdeling /privat asdreser. Uden omdeling er prisen DKK 45. Erhverv levering DKK 55,- Prisen er den samme uanset størrelse og vægt.

Levering til privat adresser via Post Nord sker på den valgte bopæl. Er du ikke hjemme leveres pakken til det nærmeste posthus. Din pakke vil ligge på posthuset i 14 dage - herefter returneres den til salkavalka og handlen annulleres. Husk at medbringe gyldig billede-id, hvis du får behov for at hente din pakke på posthuset.  Er du tilmeldt modtagerflex placeres pakken på det aftalte sted

Levering uden omdeling via Post Nord - du skal inden 14 dage hente din pakke på et af Post Nord udleveringssteder. Det kan være på dit lokale posthus, postbutik eller i den nærmeste Døgnboks. Pakken udleveres mod kvittering og fremvisning af sms-, e-mail- eller brevadvisering samt gyldig legitimation.

GLS

Ved forsendelse via GLS er den forventet leveringstid 2-6 dage. Fragtomkostningerne er DKK 39. Prisen er den samme uanset størrelse og vægt.

Ved leveringen til privatadresser via GLS bliver pakken leveret til din valgte Pakke Shop. Du får tilsendt en e-mail  fra GLS, når pakken kan hentes. Husk at medbringe gyldig billede-id og det pakkenummer, du får tilsendt af GLS. Din pakke vil ligge i Pakke Shoppen i 5 dage, herefter returneres den til Salkavalka og handlen annulleres.

Levering til erhvervsadresser sker via GLS inden for normal arbejdstid på erhvervsadressen

Salkavalka sender fragfrit i Denmark ( ikke udlands) , hvis du køber for mere en 600 kr.

Salkavalka kan ikke drages til ansvar for fejl eller forsinkelser hos Post Nord og Gls. Ved udeblevne varer bedes du rette hendvendelse til:
Salkavalka, Algade 46, 4500 Nykøbing sj. email: info@salkavalka.dk tel: 22214500 

 

Reklamation:

SalkaValka yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret , hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhænging af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Fakturaen skal fremvises til SalkaValka i forbindelse med anvendelse af reklamationen.Varen skal sendes til adressen Salkavalka Algade 46, 4500 Nykøbing sj. eller man kan komme forbi adressen personligt og aflevere varen- husk dog at ringe på 2221-4500 og få oplyst åbningstider, så du ikke kommer forgæves.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til SalkaValka inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Forbehold for ændringer:

SalkaValka forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website.


Definitioner:

Aftalens parter "Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til SalkaValka afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer. SalkaValka anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

SalkaValka har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for SalkaValka's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og SalkaValka.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for SalkaValka's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
SalkaValka afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestiltevarer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Produktinformation:

På SalkaValka oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysningereller spørgsmål tileksisterendeoplysninger kan der sendes en mail til SalkaValka til info(a)salkavalka.dk.

Misbrug:

Misbrug af SalkaValka medføre til politianmeldelse.

Links:
Nets Denmark A/S  
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerinformation