Gaveæske - Marcipanhjerter Lakrids, 4 stk

På lager

75 gram

60,00 kr

ØKOLOGISK • LUKSUS • HÅNDLAVET

4 marcipanhjerter med hindbær: Den Økologiske råmarcipan bliver blandet sammen med frysetørret hindbærpulver samt hindbær likør. Herefter bliver hindbærmarcipanen formet og overtrukket med 72% mørk chokolade. Til sidst hånddekoreres hindbærmarcipanhjertet med knust frystetørret hindbær.

Den økologiske marcipan er lavet af nogle af verdens bedste økologiske mandler, som primært er fra Valencia i Spanien. Mandlerne er valset ekstra fint, hvilket gør marcipanen blød, smidig og uimodståelig lækker og den perfekte kombination til den kraftige og intense mørke chokolade. 

Marcipanhjertet er den perfekte lille forkælelse til dig selv eller en du holder af. Marcipanhjerterne fås i tre forskellige varianter både i 1 stk. og i en mindre gaveæske. af 4 stk. Marcipanhjerterne bliver hånddekoreret, og hvert marcipanhjerte er derfor helt unik.

INDHOLD:

Rørsukker*, Mandler*(30%), kakaosmør*, sødmælkspulver*, vand, glukosesirup*, lakrids* (2%), honning*, lakridslikør* (alk.0,1%)
* = Økologisk

Mindst 38% kakaosmør i den hvide chokolade.
Kan indeholde spor af hasselnødder og soja 

Glukosesirup er fra HVEDE men indeholder < 20 ppm gluten, som betegnes som glutenfri. Glukosesirup fra hvede er undtaget for allergenmærkning i lovgivningen (forordning 1169/2011 bilag II).