Økologisk lavendelsæbe og massageolie - "Stress af"

På lager

Økologisk håndlavet lavendelsæbe og Massageolie med lavendel, appelsin og merian. Fantastisk gaveidé.

140,00 kr

Temaet i denne gavepose er ro og afstresning. Det er en god gave at give til en ven eller veninde, som trænger til at forkæle sig selv, og som måske også trænger til at komme ned i et andet gear.

Posen er af håndlavet papir og indeholder et stykke Lavendelsæbe og en flaske Stress af-massageolie.

Massageolien "Stress af!" er med sit indhold af æterisk olie af merian (foruden lavendel og appelsin) beroligende og afstressende. I det antikke Grækenland var det ikke ualmindeligt at man plantede merian på gravene, for at sikre at den afdøde fik en "rolig søvn". Æterisk olie af merian er kendt for at sænke blodtrykket og virker beroligende på nerver og stress. Massageolien er god at bruge, hvis der er behov for at personen, der masseres, skal "falde ned" og slappe af.

Sæben er god at bruge på kroppen. Med sin duft, der minder om Lavendel og med et let drys af lavendel, er denne sæbe en fryd for både syns- og lugtesans. Sæben er fremstillet af rene olier (primært økologiske), og den er ikke udtørende for huden.

Fakta:

Sæbe:
Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk palmeolie (sodium palmate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate). Æterisk olie af Lavendel, (Lavandula angustifolia) og Rosengeranium (Pelargoneum graveolens, (limonene*, linalool*, geraniol*, citronellol*) * Naturligt forekommende i æteriske olier. Tørrede rosenblade.
Vægt 100 gram.

Massageolie:
Mandelolie (prunus dulcis), abrikoskerneolie (prunus armeniaca), æterisk olie af lavendel (lavandula angustifolia), sød appelsin (citrus dulcis) og merian (majorama origanum), ( limonene*, linalool*, geraniol*). *Naturligt forekommende i æteriske olier. Naturlig e-vitamin (tocopherol).
Indhold: 50 ml.