Gavesæt Vild med Hamp

238,40
298,00
Du sparer: 59,60

ØKOLOGISK • HÅNDLAVET • GAVEIDE

Her er den ideelle gave til den, som elsker hamp – bare ikke den forbudte slags.

Hamphandsken er god at tage med i badet. Med den fjerner du kroppens døde hudceller på en effektiv og skånsom måde. Det er en rigtig hamphandske. Ikke en grov sisalhandske, som man også ofte fejlagtigt kalder for en hamphandske. Handsken er strikket af rene hampfibre i et fairtrade-projekt i Bangladesh.

Hamphandsken kan også bruges tør til tør massage.

Hampsæben er også god i badet. Den er særdeles mild og har ingen duft udover duften af ren og naturlig sæbe. Sæben kan bruges på hænderne, på kroppen, og sågar i håret. Skum sæben op i hænderne eller direkte i håret, og brug den som shampoo.

Kropsolien er god at smøre kroppen med efter badet, og gør huden blød og smidig. Smør den gerne på huden inden tørring og “dup” derefter vandet af huden. Dette giver den bedste effekt. Olien er også velegnet til massage.

INDHOLD: 

Sæbe

Det er et stykke Hampsæbe, som er mild og velduftende. Det består af forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk og forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate) samt økologisk hampefrøolie (cannabis sativa oil). Der er ingen æteriske olier i sæben.
100 gram

Kropsolie

Skøn kropsolie til den daglige hudpleje. Også god til massage.

Prunus amygdalus dulcis oil (mandelolie), Cannabis sativa oil (økologisk hampolie). Rosmarinus officinalis oil (rosmarin), Pogostemon cablin oil  (patchouli), Eucalyptus Globulus oil (eucalyptus), (limonene). Tocopherol (E-vitamin).

150 ml.

Poserne

Poserne er lavet specielt til Sæbeværkstedet af håndlavet papir fra Nepal. Papiret laves af træmasse, som høstes ved at unge planter skæres ned til knæhøjde. Derved tillades planten at vokse op igen. Planterne beskæres hvert 2-3 år, uden at de dør og efterlader uopdyrkede områder.

At lave papir er et meget gammelt og traditionelt håndværk i Nepal. Teknikken, som anvendes ved papirproduktionen, er 2000 år gammel. Vi køber poserne af en organisation, som støtter fattige håndværkere, ved at lægge opgaver af denne art ud til dem.

Organisationen får et overskud af denne handel, som går til dårligt stillede kvinder og børn i Nepal.

 

spacer