Spiselige Blomster – En bog om øjenfryd og velbehag
Spiselige Blomster – En bog om øjenfryd og velbehag
Brugen af blomster i madlavning har aldrig været udbredt i det traditionelle danske køkken, men med inspiration fra andre madkulturer er interessen voksende. I Norden findes et stort udvalg af spiselige blomster, der både er dekorative og tilfører nye smagsoplevelser til maden.
I denne bog deler Anemette Olesen, erfaren have- og madskribent, sin viden om blomster, der kan plukkes og anvendes i madlavningen. Som en af Danmarks førende eksperter inden for brugen af naturens råvarer præsenterer hun et udvalg af blomster med kulinarisk værdi, deres anvendelse og smagsnuancer. Bogen indeholder også opskrifter og praktiske tips, der gør det nemt at komme i gang med at eksperimentere med blomster i madlavningen.
Illustreret med detaljerede tegninger af Kirsten Tind, der præcist gengiver blomsternes udseende og kendetegn.
En inspirerende bog for alle, der ønsker at udforske nye måder at tilføre farve, smag og æstetik til maden.
Indbundet, 96 sider.
Måler: 17x12,5 cm.