Vores garnunivers tilbyder et bredt udvalg af strikkegarn og hæklegarn til alverdens hækle- og strikkeprojekter. Uanset om du leder efter strikkegarn, hæklegarn eller bare generelt garn, finder du det perfekte udvalg hos os.

Hos SalkaValka forstår vi vigtigheden af at arbejde med garn af høj kvalitet, der er slidstærkt, blødt og skaber smukke resultater. Vores sortiment af garn online er omhyggeligt udvalgt fra pålidelige producenter herunder Spuni, ONION, Karen Klarbæk, CHOLA m.fl. Du finder også mange skønne farver af Lettlópi garn som er et lækkert letvægtsuldgarn fra Island, som er produceret i 100% islandsk uld, så uanset om du er nybegynder eller erfaren i strikning eller hækling, har vi garnet, der passer til dine behov.

Vi tilbyder et bredt udvalg af garn, økologisk garn, farver og tykkelser, så du kan skabe unikke og personlige projekter. Vores strikkegarn og hæklegarn er perfekte til alt fra tøj og tilbehør til interiørdesign og accessoires. Uanset om du ønsker at strikke en varm trøje, hækle et tæppe, en karklud eller noget helt andet, har vi det garn, der passer til dit projekt.

Udforsk vores garn sortiment og lad dig inspirere af de mange muligheder og skønne farver. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse ved at have hurtig levering og god kundeservice.