Spiselige Vilde Planter – En guide til naturens spisekammer

99,00 DKK

Julegaver byttes til 15. januar 2026

Spiselige Vilde Planter – En guide til naturens spisekammer (2. udgave)

Mange vilde planter, der ofte betragtes som ukrudt, kan faktisk bruges i madlavningen. Denne bog giver en introduktion til en række spiselige vilde planter, som nemt kan samles i naturen og anvendes i forskellige retter. At samle vilde planter skærper sanserne og tilfører skovturen en ny dimension.

Forfatteren Anemette Olesen har i mange år beskæftiget sig med vilde planter, krydderurter og spiselige blomster og har skrevet over 50 bøger om emnet. Hun deler sin viden om, hvordan du kan bruge naturens råvarer i madlavningen og få glæde af de unikke smagsoplevelser.

I denne opdaterede 2. udgave er der tilføjet Fødevarestyrelsens bemærkninger til visse planter samt et leksikon over indholdsstoffer, der kan være relevante at kende.

En praktisk guide for alle, der ønsker at udforske og anvende naturens planter på en sikker og inspirerende måde.

Indbundet, 96 sider.
Måler: 17x12,5 cm.